Σχετικά με εμάς

Ο Παράδεισος.. είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις!

Το Dionyssos Village βρίσκεται 300 μέτρα από τις πιο ασφαλείς και γραφικές αμμουδιές των Αγίων Αποστόλων, με τους τρεις κολπίσκους του να κοιτούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Υπάρχουν πάνω από τριακόσια στρέμματα πρασίνου, σπηλιές, χώροι για περπάτημα και αθλητικές δραστηριότητες. Τέσσερα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, εννέα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας, δεκαοκτώ χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και τέσσερα χιλιόμετρα από τον Πλατανιά.

Το Dionyssos Village είναι ένα παραδεισένιο μέρος, φιλόξενο και οικογενειακό, με πάνω από 60 διαφορετικά είδη δέντρων και λουλουδιών, μπανανιές και άλλα τροπικά δέντρα μέσα στο καταπράσινο γκαζόν, τα οποία χαρίζουν μια εξωτική αίσθηση, με υπέροχο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ελεύθερο χώρο δίπλα στην πισίνα, κατά μήκος της παιδικής πισίνας. Στον ειδικό χώρο της αίθουσας παιχνιδιών, υπάρχουν μπιλιάρδο, τραπέζι πινγκ πονγκ, air χόκεϊ και βιβλιοθήκη, εκτός από την υπαίθρια παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. Διοργανώνονται επίσης ελληνικές και κρητικές βραδιές με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Το Dionyssos Village σας υπόσχεται ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι, καθώς δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια, στην καθαριότητα, τους κήπους και φυσικά σε κάθε σας ανάγκη.

Η Οικογένειά μας

Η οικογένεια Ψαρομηλίγκου ειδικεύεται στον τουρισμό και κύριο μέλημά της είναι η παροχή υψηλής ποιότητας. Ο ιδιοκτήτης, Κος Διονύσης και η οικογένειά του ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής τους σε 5 στρέμματα γης, στο εξοχικό τους, περιτριγυρισμένο από ελιές και σταφύλια. Σύντομα άρχισαν να χτίζουν το ξενοδοχείο, επεκτείνοντάς το τα επόμενα χρόνια. Τα παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος και η Άρτεμις, ακολουθούν τα βήματά των γονιών τους και προετοιμάζονται να γίνουν οι επόμενοι οικοδεσπότες σας.

Reviews